PUBLICITAT

Montserrat Carulla també portarà al Claror 'Iaia!', el seu adéu als escenaris

  • El cartell inclou Joan Pera, Casamajor i els actors de ?Polseres vermelles'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Roger Casamajor, Montserrat Carulla i els actors de Polseres vermelles, estrelles de la 44a Temporada Foto: el periòdic

Montserrat Carulla, Joan Pera, Ramon Madaula, Lloll Bertran i els joves actors de Polseres vermelles: la 44a Temporada de teatre de la capital i Sant Julià sempre ha apostat pels noms reconsagrats, millor si són amb ganxo televisiu, amb risc escàs per no dir nul. I per si en quedaven dubtes, aquí tenen l'elenc del curs. Amanim-ho tot amb un rajolinet de regust local –posem que Roger Casamajor i el Grup estable de la capital– i, de regal, la funció que patrocina l'ambaixada francesa –aquesta vegada a compte del festival de saxo– i ja tenim el cartell d'hivern. Posats a triar un nom, quedem-nos per una pura qüestió de veterania i, si es vo, sentimental, amb Carulla, que ha inclòs el Claror en la triomfal gira de Iaia!, l'obra domèstica –la dirigeix el seu fill Roger, la coprotagonitza el seu nét, Aleix– amb què diu adéu a mig segle de trajectòria artística. La cita és el 20 de febrer, i no és difícil vaticinar que la Martina de Secrets de família garanteix el ple de les grans ocasions.

L'altra patum del cartell és Joan Pera, que com ja va avançar EL PERIÒDIC tornarà al Claror per enèssima vegada, de nou amb Lloll Bertran –parella artística més que improbable i que contra tot pronòstic està resisitin més que molts matrimonis de veritat– i aquesta vegada amb una versió estripada de Don Juan Tenorio que sembla destinada al mateix públic que Iaia! Serà el 16 d'abril. I n'hi ha més: Ramon Madaula, que els últims anys s'ha refugiat als escenaris, qui sap si per fer-se perdonar tanta tele, i tan prescindible, i que també torna –tothom torna, perquè els nostres programadors (o els seus consellers, ep) no saben, no volen o no poden anar més enllà dels vint noms de tota la vida– ara amb Un aire de família, que posarà a la Temporada el toc dramàtic i de qualité –ho diem així perquè es tracta d'un text d'Agnès Jaoui i Jean Pierre Bacri que va arrasar en l'estrena a França amb les tribulacions d'una família –pare, mare i dos fills–no tan idíl·lica com aparenta. L'acompanyen Sílvia Bel i Francesc Orella, amb Pau Dirà a la direcció: el 20 de març a Sant Julià.

Els últims del paquet –del paquet televisiu, s'entèn–¨són els polseres vermelles, amb Àlex Monner al capdavant, que espremen la mamella amb Jo mai, comèdia juvenil de llarg metratge –¡dues hores, atenció!– i amb bar inclòs: la coa va de jovenets inconformistes, incompresos i mig fracassat: ja es poden posar a tremolar: el 6 de març al Comunal. El toc local és aquesta vegada doble: comencem amb Roger Casamajor, que el 10 d'abril desfila per la capital amb Nerium Park: una jove parella que veu com el seu món ideal s'enfonsa quan es traslladen a viure a la urbanització somiada. L'acompanya Alba Pujol, amb direcció de Josep Maria Miró; l'altra cita local és 3D Txèkhov, collage escènic a partir de tres peces curtes del rus i a compte del Grup estable de la capital: dirigeix Pere Tomàs i s'ha programat, atenció, sessió doble: el 6 i el 7 de juny. I acabem amb l'escapada francesa, Sea, Sex & Fun, comèdia musical amb quartet de saxos que curiosament és l'única funció que s'ha programat al Centre de Congressos de la capital: la cita, el 9 de maig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT