PUBLICITAT

Joan Verdú rebaixa punts FIS en supergegant i supercombinada

  • Ell, Oliveras,Esteve i Verdú van disputar ahir una Copa d'Europa a Crans Montana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Joan Verdú va aconseguir ahir rebaixar punts FIS en supergegant i supercombinada, en una Copa d'Europa disputada ahir a l'estació txeca de Crans Montana.

L'esquiador del primer equip d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va finalitzar el 28è en el supergegant a poc més de quatre segons del guanyador, l'austríac Vicent Kriechmayr, i va obtenir 60,85 punts que milloren els 71,4 que tenia en la vuitena llista de la temporada. També hi va prendre part Marc Oliveras, amb un 30è lloc i 67,35 punts molt llunyans dels 36,33 que té actualment. Àxel Esteve no va poder acabar.

En la supercombinada Oliveras va ser el millor andorrà en fer una millor mànega d'eslàlom però també va poder rebaixar punts: en va fer 65,11 i en té 62,57 en aquesta disciplina. Qui sí tenia molt marge de millora és Verdú, que va anar a assegurar en l'eslàlom i va cometre algunes errades fins al punt que va marcar set segons més que el seu company andorrà, però va fer 117,74 punts que milloren en gran mesura els 485,49 que tenia. Avui, gegant.

GUTIÉRREZ, FORA A LA PRIMERA / També tenia Copa d'Europa Mireia Gutiérrez, A Sestrière (França), però l'andorrana no va poder finalitzar la segona mànega d'una rpova que va guanyar la suïssa Michelle Gisin.

Per acabar, els equips de joves de la FAE van tornar ahir a la competició a Méribel-Courchevel. Les noies, amb dos supegegants FIS. En el primer la millor fèmina va serSara Raméntol amb un 18è lloc i Carmina va ser la 26a, però cap de les dues va millorar punts; en el segon Raméntol va ser 17a i Pallàs la 29a.

En l'eslàlom de nois tampoc va haver-hi millora de punts; Robert Solsona va ser el 25è malgrat una greu errada, Arnau Puig va ser el 28è i Xavi Salvadores, Josh Alayrach i Gabriel Barios no van acabar la primera mànega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT