PUBLICITAT

Cinc detinguts han pogut ja gaudir de l'assistència lletrada des del primer moment

  • Bartolomé també ha indicat que el Govern tindrà en compte la sentència del TC a l'hora d'acabar d'enllestir la modificació de la Llei
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Les cinc persones que aquesta nit de divendres han estat detingudes per la Policia ja han pogut gaudir de l'assistència lletrada des del primer moment després de la publicació de la sentència del Tribunal Constitucional avalant aquesta mesura. Així ho ha indicat el nou portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, que ha afegit que el Cos de Policia està treballant hores d'ara tant amb la Fiscalia com amb la Batllia per analitzar les necessitats que calen per aplicar la sentència i per definir els protocols a seguir, un fet que necessita la participació del Col•legi d'Advocats.

Bruno Bartolomé també ha indicat que el Govern tindrà en compte la sentència del TC a l'hora d'acabar d'enllestir la modificació de la Llei qualificada de procediment penal. El portaveu ha dit que el text ja es troba en el tram final de la seva elaboració i que només queda acabar l'exposició de motius.

Pel que fa als detinguts que s'han produït durant la nit de dijous a divendres, dos ho han estat per alcoholèmia, dos més per un furt en força en un restaurant, i el darrer ha estat expulsat per raons administratives. Per tots ells l'assistència d'un advocat des de l'inici ja ha estat efectiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT