PUBLICITAT

Lezkano: «La defensa i el tir exterior seran les nostres millors armes»

  • El tècnic del Quesos Cerrato Palencia preveu «una guerra d'estils de joc oposats» en la final
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lezkano dóna instruccions als seus jugadors en un duel del curs passat. Foto: DIARIOPALENTINO.ES

Natxo Lezkano té clares les directius de joc del seu equip en la final de la Copa Príncep que es disputarà divendres al Poliesportiu. Segons declaracions a feb.es, el tècnic del Quesos Cerrato Palència creu que la millor arma del quadre castellà és «la feina». I aquesta la sustenten tres claus: «No som un grup que jugui a fer 100 punts, sinó que basem en nostre joc en una sòlida defensa i en el rebot defensiu, que ens permet créixer en atac. Quant a l'anotació, hem superat els problemes en el tir exterior dels tiradors que tenim, els quals han anat guanyant confiança amb el pas de les setmanes».

El Palència és el quart equip amb millors números de rebots defensius –23,6 per partit–, només superat pel River MoraBanc –23,8 –, el Melilla –24,1– el Corunya –24,2.

A més la final de la Copa enfrontarà a l'equip màxim anotador de l'Adecco Or, que és el de Joan Peñarroya, amb 1.438 punts, contra el que menys encaixa, el de Lezkano, amb 1.143. Per això el tècnic de l'equip morat aventura que divendres es veurà un partit «que serà una guerra d'estils de jocs oposats».

Lezkano admet que serà difícil que el seu equip dugui la iniciativa. Haurem d'adaptar-nos al ritme que marqui, però tractarem d'imposar la nostra manera de jugar. Ells són experts en partits amb anotacions altes», va deixar clar lloant la qualitat de la plantilla del River MoraBanc: «És difícil ser superior en alguna cosa a un equip que té jugadors grans i amb polivalència. Corren, defensen, rebotegen... Ho tenen tot per donar forma a un estil molt ben definit i amb un ritme alt que els ha dut a ser el millor equip de la competició fins a dia d'avui».

Per últim va concedir el cartell de favorit als de Peñarroya, recordant amb un missatge a la seva afició: «Que gaudeixin d'aquesta Copa sense oblidar que no fa gaire jugàvem a Plata i patint per mantenir la categoria. Als que es desplacin els demanem ajut perquè junts podem competir, gaudir i sobretot guanyar».

S'ESPEREN 200 AFICIONATS / La Penya Básket Morao s'està encarregant de planificar el desplaçament de l'afició a Andorra i per només 50 euros ofereix el viatge en autocar, allotjament amb esmorzar en un quatre estrelles i les entrades per a la final amb entrepà inclòs per només 50 euros (40 per als joves). De moment omplen un autocar i estan gestionant un altre. Segons calcula la penya, en total esperen unes 200 persones.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT