PUBLICITAT

'Voces Económicas' vol ser referència

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Voces Económicas és un blog especialitzat en economia promocionat per MoraBanc que neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència en el sector. Professionals de diferents camps hi publiquen reflexions amb un objectiu divulgatiu i pràctic per a totes aquelles persones interessades i afectades per allò que passa a nivell econòmic arreu del món.

La publicació compta amb tretze col·laboradors entre els quals s'hi inclouen Joan Campmany, president d'honor de l'agència de publicitat DDB a Espanya i Premi Internacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; Gonzalo Bernardos, professor d'economia de la Universitat de Barcelona i de la UOC; el periodista econòmic Manel Manchón; i José Ramón Pin Arboledas, professor de l'IESE i exdiputat al Congrés espanyol.

El blog vol donar una visió completa i independent de l'actualitat econòmica a Espanya, Andorra i altres punts d'interès a tot el món. Actualment es pot llegir en castellà i català i es valora ja publicar la versió anglesa. El blog es pot consultar a www.voceseconomicas.com.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT