PUBLICITAT

Abelletes serà l'escenari i Andorra tindrà un equip

  • Sis jugadors de renom de l'Stade Toulousain seran el gran atractiu
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Budzaku, Tarré, Martinho i Escolà, ahir en la presentació de l'Snowrugby a la seu de Nevasa, a l'Illa Carlemany Foto: GRANDVALIRA

La original competició amistosa batejada com Snowrugby Grandvalira es disputarà el pròxim cap de setmana a les Abelletes del sector Pas de la Casa, un lloc considerat ideal perquè està al costat de l'escola d'esquí, amb un pàrquing al costat i totalment accessible a peu per al públic. Cal recordar que formaran aquest torneig vuit equips, amb cinc jugadors cadascun d'ells, en un entorn únic per practicar l'esport de l'oval –es farà un camp efímer de 30x20 metres– i que l'estació que dirigeix Núria Farré ha organitzat basant-se principalment en una estratègia per atraure clientela de França. «Té un cost total de 80.000 euros i l'èxit el mesurarem pel retorn mediàtic, que calculem que serà bo si el multipliquem per cinc», va detallar la directora general de l'estació. «No sé si haurà un allau de gent però el nivell de reserves per aquest cap de setmana és molt bo».

Andorra tindrà un equip i també es preveu que els alumnes de l'escola s'apropin el dissabte a gaudir d'una competició única que tindrà com a gran atractiu la presència de sis de les estrelles de l'Stade Toulousain, que no jugaran però sí es prestaran per signar autògrafs i fer-se fotos. Un dia que pot ser inoblidable per als amants del rugbi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT