PUBLICITAT

Aguareles Loan, 6è a la Copa d'Europa d'slopestyle

  • En alpí, Kevin Esteve tanca la Copa del Món de Kitzbuehel 35è a la combinada
EL PERIÒDIC
MAYRHOFEN / KITZBUEHEL

Periodic
Esteve, durant la cursa de supergegant d'ahir a Kitzbuehel Foto: Christophe PALLOT / AGENCE ZOOM

El cap de setmana en esquí deixa dos resultats destacats. El primer, la 6a posició del jove Carlitos Aguareles Loan en la Copa d'Europa d'slopestyle a Mayrhofen (Àustria), i el segon la 35a posició de Kevin Esteve ahir a la supercombinada de la Copa del Món de Kitzbuehel.

A Mayrhofen, Carlitos Aguareles Loan va ser 6è amb 20.00 punts per ell. Aguareles va completar una competició molt sòlida que li va permetre entrar en el Top10 de la Copa d'Europa, i molt a prop de ser entre els cinc millors. Al final va acabar 6è. El guanyador va ser Andri Ragettli (Suïssa), segon Daniel Walchhofer (Àustria) i tercer Viktor Thomas Moosmann (Àustria).

En esquí alpí, a KItzbuehel, Kevin Esteve, que havia estat 48è dissabte al mític descens de la Copa del Món de Kitzbuehel, va tancar ahir la cita mundialista amb la 35a posició a la supercombinada disputada a la tarda, i el 69è al supergegant del matí. L'andorrà va ser 35è a la supercombinada amb un temps total de les dues mànegues de 2min 09,14s, a 6,35 segons del guanyador, el francès Alexis Pinturault (2min 02,79s). Esteve va assolir 55.33 punts FIS.

VERDÚ, 45È A LA COPA D'EUROPA / Ahir es va disputar la primera cita de la Copa d'Europa de Les Menuires (França) amb la presència de Joan Verdú i Àxel Esteve. Verdú va ser 45è, mentre que Esteve no es va classificar per a la segona mànega. Verdú va assolir una bona primera mànega amb un crono de 1min 10,78s, però en la segona va perdre temps (1min 11,66s) per sumar en el total 2min 22,44s, a 7,12 segons del millor temps, el de l'eslovè Zan Kranjec.

DISSABTE, PALLÀS ÉS 16A AL SUPERGEGANT / Dissabte, Carmina Pallàs va acabar 16a a 3,42s de la guanyadora del supergegant dels Nacionals Júniors de Suïssa a Veysonnaz, la suïssa Julie Dayer. Així mateix, en nois, Matias Vargas va ser el millor andorrà en la 51a posició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT