PUBLICITAT

Casal i Lestang s'imposen en la primera Tri-blanc

  • El temps va respectar l'organització després d'ajornar la cita setmanes abans per una forta nevada
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Ahir es va disputar la primera edició de la Tri-blanc, una competició de semblant estructura a la Tri-neu que s'havia celebrat a Canillo en anys anteriors, però en aquest cas a la Massana. Els guanyadors van ser Òscar Casal en la categoria masculina i Laurence Lestang en la femenina.

Eh homes, Casal es va imposar en 1h 22min 52s a Eduard Barceló, que va arribar a 5min 07s de l'andorrà. En dones, Lestang va arribar a meta amb 1min 32s d'avantatge respecte a la segona, Sandra Castellanas. Pel que fa a la categoria per equips, va vèncer el Team Blue amb un crono d'1h 16min 29s, deixant a 10min 47s el Warrior Girls.

La competició constava de 6km de cursa a peu a la Massana, 12km de ciclisme fins a l'estació de Pal i 500 metres de desnivell en esquí de muntanya. L'organització, davant de les irregulars previsions del cap de setmana pel que fa al temps, havien avisat que es podria anul·lar algun dels sectors, però finalment la meteorologia ahir va oferir un dia radiant per als participants i per a tranquil·litat del Club Triatló Serradells, organitzador de l'esdeveniment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT