PUBLICITAT

Oliveras, 52è en descens i Gutiérrez millora en 'combi'

  • A Kitzbuehel, Esteve fora dels 30 en l'eslàlom de Copa del Món
EL PERIÒDIC
VAL D?ISÈRE / SPITAL / KITZBUEHEL

Jornada de Copa d'Europa i Copa del Món. En la competició continental, dues cites, una a Val d'Isère (França) amb Marc Oliveras 52è en el descens, Robert Solsona 84è i Josh Alayrach fora en perdre un esquí; i una altra a Spital (Àustria), on Mireia Gutiérrez va ser 40a en la supercombinada amb millora de punts, ja que sumava 66.99 quan en tenia 94.07. En la Copa del Món, Kevin Esteve era a l'eslàlom de Kitzbuehel, on no es va classificar entre els 30 millors de la primera mànega que tenen accés a la segona.

Oliveras va ser el millor andorrà en el descens de la Copa d'Europa de Val d'Isère amb la 52a posició en una jornada en què el vent que es va aixecar a última hora en la part baixa de la pista va ser el gran enemic del jove esquiador. En el penúltim intermig, Oliveras estava 18è, però les fortes ràfegues de vent li van fer perdre ritme, acabant 52è amb un temps de 1min 00,30s, a 1.96s del millor temps i amb 52.03 punts FIS. Per la seva part, Solsona va ser 84è i últim, en una jornada per agafar «experiència», segons els tècnics.

A Spital, Gutiérrez va acabar lluny en el supergegant de la supercombinada, la 54a, però en l'eslàlom es va recuperar (28a), acabant 40a i millorant punts FIS. Per últim, a Kitzbuehel, Esteve va quedar fora dels millors en l'eslàlom de la Copa del Món. Avui, cita important per ell, ja que és el dia per al descens a la pista austríaca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT