PUBLICITAT

Carchat intentarà renovar el títol del Ral.li d'Andorra

  • La 39a cita de la cursa del país serà dissabte, amb 121 km de velocitat
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La presentació d'ahir, a l'Automòbil Club d'Andorra. Foto: EL PERIÒDIC

A les portes del 40è aniversari del Ral.li d'Andorra, la cita d'aquest any es presenta innovadora i espectacular, amb un recorregut més llarg que mai --121 km de velocitat i més de 300 en global--, una jornada doble amb dia i nit inclosa, i un duel d'alts vols entre l'actual campió d'aquesta fita, l'andorrà Joan Carchat --recentment proclamat campió del Volant RACC-- i el català Josep Maria Membrado, sis vegades consecutives campió de Catalunya.

Ahir es va presentar una cursa que intentarà donar tot l'espectacle possible en dos punts concrets. El primer serà l'habitual: Canillo-Ordino pel Coll d'Ordino, al qual es faran tres passades; el segon serà la novetat: la Peguera-la Rabassa, la qual tindrà dues passades. La competició arrencarà a les 16.00 i acabarà en una primera etapa a les 20.30, per reprendre's a les 20.45 amb la previsió que finalitzi cap a les 1.30 hores de la matinada de diumenge.

La fita comptarà amb l'exposició de vehicles clàssics i alguns de mítics --el Ford Escort RS d'Ari Vatanen del Mundial de 1980, un R5 Turbo 2 rèplica del que va portar Carlos Sainz, el BMW 535 de la família Vi- nyes...-- al centre d'Ordino, i alguns d'aquests fins i tot obriran cursa. Aquesta iniciativa, nascuda del Ministeri de Turisme, ha comptat amb la predisposició de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), organitzador de la competició.

La competició compta amb 60 inscrits, el màxim que va estipular l'ACA per a aquesta fita amb l'automobilisme al país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT