PUBLICITAT

El River MoraBanc vol recuperar a Lugo el que va perdre a casa

  • Amb la baixa per lesió d'Schreiner, Éric Sánchez i David Navarro han de donar un pas endavant
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya dirigeix Shaun Green durant un entrenament d'aquesta setmana al Poliesportiu, amb Marc Blanch al costat Foto: TONY LARA

La derrota de la primera volta de la lliga al Poliesportiu contra el Breogán de Lugo (65-69) és el record amb què el BC River MoraBanc afronta avui el matx a la ciutat gallega i contra un dels històrics del bàsquet espanyol. Per a aquest enfrontament (18.30h) serà interessant veure com ha assimilat el grup la baixa de Thomas Schreiner, qui estava fent una temporada de menys a més i mantenia el pols a la direcció de l'equip. Éric Sánchez i David Navarro hauran d'agafar més protagonisme.

El BCA ha de funcionar avui com un equip i amb la filosofia que ha mostrat fins ara si vol guanyar a Lugo. «Nosaltres hem de ser nosaltres, no ens fixem en els rivals per canviar les coses. Hem d'intentar ser l'equip més semblant al River que s'està mostrant durant tota la temporada. Ens podem adaptar i canviar petits detalls, però l'essència ha de ser la nostra. No farem coses diferents», va assegurar el tècnic Joan Peñarroya ahir abans que l'equip viatgés a Galícia. El Breogán és un equip de garanties i sempre perillós, però una de les coses que més preocupa és «que aspira a tot», segons Peñarroya. «És un equip sòlid, amb una defensa molt ben estructurada. És complicat fer-li punts fàcils, amb un poder interior físic important, amb jugadors exteriors molt agressius». El que, en definitiva, els jugadors del River MoraBanc no han d'oblidar, és que el Breogán «no es deixa anar mai».

SÁNCHEZ I NAVARRO / Sense Thomas Schreiner, la responsabilitat recau encara més sobre el base Éric Sánchez, que fins ara no comptava amb molts minuts, i també sobre l'escorta David Navarro, que ja havia agafat el rol i la dinàmica de base amb actuacions de nivell. «Està clar que amb la baixa del Thomas, a priori el protagonisme de l'Eric ha d'augmentar», va dir ahir el tècnic, que va dir de l'andalús que està «entrenant bé» i que és un jugador «expert, coneix la categoria i està preparat per assumir aquest rol».

En aquest sentit, Sánchez va agafar el guant del seu entrenador: ««Evidentment és una pena que Thomas, que estava fent una gran temporada i és un company excepcional, hagi patit una lesió més llarga del que és normal. És una desgràcia per a l'equip. A nivell personal és veritat que potser tindré més minuts o més responsabilitat, també és veritat que David ho està fent, així que entre els dos haurem de fer la seva funció». El director d'orquestra necessita donar un extra a l'equip en un matx com el d'avui contra un rival tan dur: «El que hauré de fer és el que sempre m'ha demanat el tècnic que és aportar a l'equip». Caldrà veure com de llarga és l'ombra d'Schreiner en la pista gallega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT