PUBLICITAT

La Copa del Món de Courchevel, només amb Dusautoir i Bellés

  • L'FC Andorra rep l'Almacelles, un rival directe amb idèntics registres que l'equip de Justo Ruiz
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala, en una imatge de la temporada passada Foto: ÀLEX LARA

Els ulls aquest cap de setmana miren a Courchevel, amb la Copa del Món d'esquí de muntanya, però també a casa, on l'FC Andorra rep l'Almacelles avui a les 16.00h, un rival directe a la classificació.

ESQUÍ DE MUNTANYA -  Dusautoir,  a refermar-se.

Sophie Dusautoir i Inka Bellés competiran aquest cap de setmana a la Copa del Món a l'estació francesa de Courchevel en les disciplines vertical i individual. Després dels bons resultats assolits la setmana passada a Verbier, l'equip continua amb els mateixos objectius: el top 5 per Dusautoir i l'aprenentatge en de les carreres d'èlit per Bellés. «Porten una línia ascendent», va declarar el seleccionador nacional, Jacques Soulié, que situa Dusautoir «molt a prop del podi». Referent a Bellés comenta que «està aprenent, treballa fort i s'entrena molt».

FUTBOL - Els tricolors volen fer bo l'anterior triomf.

Després de vèncer la setmana passada a domicili, avui a partir de les 16.00h a Aixovall l'FC Andorra té l'oportunitat de donar un pas endavant important mentalment i a la classificació. El rival és l'Almacelles, equip que suma els mateixos registres que els tricolors: 20 punts, 5 victòries, 5 empats i 7 derrotes. Guanyar val el seu pes en or.

ATLETISME - Campionat nacional en pista coberta.

A Bonpas (Perpinyà) es disputa demà diumenge el 10è Campionat d'Andorra d'atletisme en pista coberta. La cita acull els millors atletes del Principat i de totes les edats, amb retorns com el de Montse Pujol o el de veterans Josep Graells, però també amb valors de futur com Nil Graells, María Gómez, Cristina Llovera, Pol Zamora, Moisés Miret, Laia Guri o Marina Lorente.

VÒLEI - El CV Andorra, a casa del penúltim.

El CV Andorra necessita sumar la tercera victòria. Després de perdre 0-3 a casa el passat cap de setmana, demà a les 13.00h juga a Madrid contra el VP Madrid, equip que és penúltim a la classificació amb un triomf menys que els andorrans.

RUGBI - El Camp del Consell, impracticable.

Diumenge estava previst el matx de Promoció d'Honor entre el VPC Andorra i l'US Cazères, però el club va informar que s'anul·lava perquè el Camp del Consell està «impracticable». La pluja d'ahir va fondre la neu acumulada i el camp es va inundar.

FUTBOL - Copa Constitució al camp d'Alàs.

La Copa Constitució és l'única activitat de les competicions de la FAF aquest cap de setmana, i es disputarà íntegra al camp d'Alàs per evitar la neu que encara és als camps andorrans i que, a més, es preveu. Així, demà a les 11.00h comença la segona ronda a partit únic amb els duels Sant Julià B-UE Santa Coloma B, R. C. Valira-Encamp B, Engordany-Lusitans B i FC Santa Coloma B-Ranger's, que tanca a les 20.00h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT