PUBLICITAT

Andorra promociona a Fitur l'oferta d'estiu i el Cirque du Soleil

  • Reunions per buscar noves aliances amb Xile, Colòmbia i l'Índia
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
El príncep espanyol Felip de Borbó saluda el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, dimecres Foto: ANDORRA TURISME

Andorra ha iniciat a Fitur els contactes amb els operadors turístics per promocionar l'oferta d'estiu del país i sobretot el retorn del Cirque du Soleil. En aquest sentit, Andorra Turisme va indicar ahir a través d'un comunicat que s'ha aprofitat la presència a Fitur per començar a treballar amb operadors russos, espanyols, anglesos i alemanys per portar turistes a l'espectacle de la companyia canadenca

A la 34a edició de la fira de Fitur, que dura fins diumenge 26 de gener, Andorra hi ha presentat també els diferents esdeveniments esportius que acull el país, com el Congrés de Turisme de Neu i Muntanya que se celebrarà a Andorra la Vella els propers 9 i 10 d'abril i també l'oferta cultural i en especial la 20a edició de la Temporada de Música i Dansa.

Andorra Turisme va informar que durant aquests dies s'han realitzat contactes de caire institucional i aquest dimecres es van mantenir reunions amb Xile, Colòmbia i l'Índia per buscar noves vies de col·laboració a nivell econòmic i turístic.

Paral·lalament, amb Portugal es va mantenir una reunió bilateral amb el secretari d'estat de turisme, Adolfo Mesquita Nunes, amb qui s'ha obert una via de negociació amb l'objectiu de signar un conveni en matèria de turisme i realitzar intercanvis d'experiències i coneixement amb Turisme de Portugal, la societat pública de promoció turística.

De la seva banda, el Comú d'Andorra la Vella, que integra la delegació andorrana, va aprofitar el viatge a Madrid per celebrar dimecres una reunió de treball bilateral amb membres del consistori de Cambrils, en vista a una eventual participació d'aquest municipi en la propera edició de la Fira d'Andorra la Vella.

A la tarda del mateix dimecres, els representants del Comú van mantenir una trobada amb el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Mont-Roig del Camp, Francisco Chamizo, que estava acompanyat de la responsable de l'entitat Mont-Roig Miami Turisme, Natàlia Anguas. Posteriorment, el cònsol menor i conseller de promoció econòmica, Jordi Minguillón, va rebre una delegació de l'Ajuntament de Lleida. A més, durant el dia hi va haver diversos contactes tècnics i reunions informatives amb operadors turístics interessats en les estades escolars de natura a l'Alberg la Comella.

8.900 EMPRESES / Fitur és una de les fires internacionals més importants del sector. Aquest any preveu atraure 200.000 persones. Hi participen un total de 8.937 empreses de 165 països o regions que ocupen un total de 54.000 metres quadrats. La inauguració del certamen es va fer dimecres, i va anar a càrrec dels prínceps d'Astúries Felip de Borbó i Letizia, a qui el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va tenir l'oportunitat de saludar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT