PUBLICITAT

Les pistes plantegen crear espais senyalitzats per a la randonnée

  • Ski Andorra farà arribar al Govern una proposta per canviar el reglament
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una parella practicant esquí de muntanya, aquest hivern. Foto: ÀLEX LARA

Les pistes d'esquí i la pròpia Ski Andorra estan mantenint reunions aquest dies per tal d'iniciar una proposta de modificació de l'actual legislació que regula la pràctica de l'esquí de muntanya, també conegut com a randonnée. Una de les propostes que hi ha sobre la taula és començar a definir espais dedicats a aquest esport cada vegada més en auge, amb la seva senyalització corresponent, a l'estil del que ha començat a fer aquesta temporada Grandvalira.

Aquesta és una de les propostes que faran arribar al Govern la setmana vinent, per iniciar posteriorment un treball conjunt que permeti canviar l'actual reglament, sobretot amb l'objectiu de fer-lo «més concret» i «més clar», va manifestar ahir la directora d'Ski Andorra, Marta Rotés.

Els agents implicats consideren que cal accelerar tot aquest procés, veient el considerable augment de persones que practiquen la randonnée i tenint en compte que s'estan produint conflictes amb els practicants d'esquí alpí. Però la gota que ha fet vessar el got va ser la mort, fa unes setmanes, d'un jove andorrà mentre feia esquí de muntanya per una pista durant la nit. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT