PUBLICITAT

El manteniment anual d'Aixovall ascendeix a 90.000 euros

  • La instal·lació, molt malmesa, necessita una profunda remodelació que implicaria una inversió superior
R. M. S. / I. M.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El camp d'Aixovall, en una imatge d'arxiu amb la neu acumulada en el terreny de joc Foto: TONY LARA

El maldecap del camp d'Aixovall no acabarà en el preu del lloguer ni en qui ni com ni fins quan tindrà el poder de regentar la instal·lació laurediana. Aquesta construcció és ara un vell vaixell, un compendi de vestidors, banys i sales d'àrbitres i de material antiquats i en mal estat que necessiten una profunda remodelació. La despesa anual per mantenir actiu el camp d'esports ascendeix a uns 90.0000 euros l'any, incloent aigua, llum i el seu dia a dia. Són diners que s'haurien d'afegir de la butxaca de qui es decideixi a canviar-li la cara per tenir una instal·lació amb cara i ulls.

No forma part dels objectius primordials fer un canvi d'imatge a una instal·lació obsoleta. Els vestidors, envellits, necessiten una remodelació tant com els banys annexes on el públic que visita el camp durant els partits de Lliga, de Copa, de l'FC Andorra o fins i tot de la base, fa les seves visites de rigor. Començar unes obres en el vell Aixovall sembla ara fins i tot una utopia tant difícil com és que es trobi un encarregat de tenir la instal·lació en el seu poder. L'FC Andorra és entre els candidats a gestionar el terreny de joc i el seu voltant, però també hauria d'assumir els 90.000 euros del manteniment anual, a més del pagament del lloguer.

De moment, ni la Federació de Futbol ni el club andorrà posen més diners dels necessaris, i el Govern ha estat fins ara l'encarregat d'aportar aire nou de la seva butxaca, com quan es van posar les noves cadires –tricolors– que avui ja noten també el pas del temps. Mentre les negociacions continuen, lentes, entre els usuaris del camp i els propietaris del terreny, amb el Govern mirant de reüll, Aixovall seguirà en el mateix punt d'incertesa, sense saber si serà la FAF, el FC Andorra o qui, aquell que posi el fil a l'agulla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT