PUBLICITAT

Suspesa la jornada de Lliga davant de la previsió de neu

  • Els partits de la segona ronda de la Copa sí que es disputaran, però a Alàs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació de Futbol s'ha avançat als esdeveniments davant de la previsió de fortes nevades previstes per avui i el cap de setmana, i sobretot tenint en compte que tant l'Estadi Comunal com el camp d'Aixovall encara tenen neu de les últimes precipitacions, i ha decidit suspendre per segon cap de setmana consecutiu l'11a jornada de la Lliga Nacional de futbol. Per contra, sí que es disputarà la segona ronda de la Copa Constitució amb equips de Segona, però en el camp d'Alàs.

La FAF assumeix que el canvi de calendari és inevitable davant de la meteorologia, però també sap que se li planteja un problema perquè amb aquestes variacions tota la competició es mou. Així, la lliga de futbol en aquesta 11a jornada no es reprendrà fins el 23 de febrer, una vegada superades les rondes de la Copa en els caps de setmana anteriors. La raó és que si no es fes d'aquesta manera, el calendari s'atabalaria amb la part final de la competició domèstica i la del KO.

Així, la Copa Constitució viurà tres jornades consecutives –sempre depenent de la meteorologia, és clar–, els dies 2, 9 i 16 de febrer. Serà el dia 9 de febrer quan entraran en la competició els quatre grans de la competició lliguera –UE Santa Coloma, Lusitans, FC Santa Coloma i Sant Julià–, mentre que precisament aquests i la resta d'equips de la Lliga no tornaran a la competició regular fins el dia 23 de febrer, quan es reprengui la lliga amb l'11a jornada que estarà pendent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT