PUBLICITAT

Fàbrega ha deixar lliure els terrenys del comú de veïns

  • L'Audiència de Lleida condemna a l'alcaldessa
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
El poble de Noves de Segre Foto: EL PERIÒDIC

L'Audiència de Lleida ha condemnat a l'alcaldessa de les Valls d'Aguilar, Rosa Fàbrega, al tinent d'alcalde Bernard Peter Krenguel, a la família Fàbrega i a les famílies residents a l'edifici a ««a deixar lliure i a disposició del comú dels veïns de Noves de Segre el terreny i la casa situada al polígon 1 parcel·la 40 i que s'abstinguin en el futur de pertorbar la titularitat dominical de la finca i al pagament de les costes causades», segons va informar ahir el grup de Progrés en un comunicat.

Dolors Vidal, del grup de Progrés a l'Ajuntament de Noves de Segre, juntament amb els veïns del municipi de les Valls d'Aguilar, es mostren satisfets per la tercera sentència, que ratifica la titularitat comunal del bé i que per tant torna a donar la raó als veïns.

El grup de Progrés demanarà en el pròxim ple ordinari l'execució de la sentència i que l'actual alcaldessa Rosa Fàbrega i la seva família tornin al poble els diners cobrats dels lloguers, amb els interessos corresponents.

El grup de Progrés a l'Ajuntament de Valls d'Aguilar, ja va presentar, en un plenari de fa més d'un any, una moció perquè els lloguers de la finca i de la casa comunal, fossin cobrats per l'Ajuntament. L'actual alcaldessa i el tinent d'alcalde, tot i no poder votar per ser part interessada, van participar en la votació, juntament amb el tinent d'alcalde Jesús Bentanachs (CiU) i la regidora Mercè Cases del grup de govern, desestimant la petició per quatre vots en contra i tres a favor.

Segons Vidal els veïns de les Valls d'Aguilar es mostren indignats perquè consideren que Fàbrega només ha entrat a l'Ajuntament per defensar els seus interessos particulars, ja que amb els tres anys que porta de mandat, «a més d'aprofitar-se dels lloguers dels bé comunal, les dues úniques obres que s'han demanat al PUOSC (subvenció que es demanada per cinc anys a la Generalitat) beneficien a regidors de l'equip de govern, per exemple: una obra per abastir d'aigua el nucli d'Argestues, on només se'n beneficien ella i la seva família».

Altres actuacions irregulars són, segons Progrés, la contractació a dit de membres del seu grup polític per fer tasques a l'Ajuntament, l'actuació irregular en altres bens comunals, i cobrar dos sous: el d'alcaldessa i de regidora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT