PUBLICITAT

Un problema, una solució

  • El club busca un substitut «amb experiència» per la baixa «d'entre dos i tres mesos» d'Schreiner
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya observa els jugadors, ahir durant l'entrenament del matí Foto: TONY LARA

thomas Schreiner estarà de baixa «entre dos i tres mesos», segons va informar ahir al matí el BC River Andorra. Després d'haver fitxat en el mercat d'hivern el pivot Jesús Fernández precisament per cobrir possibles lesions sota cistella, resulta que els planetes es van alinear en contra del club andorrà i és ara en la direcció de l'equip on cau en desgràcia un Schreiner que estava en el seu millor moment de la temporada, per no dir de la seva etapa des que va arribar al club andorrà ara fa dues temporades. El club, davant d'aquest problema –gran problema– a poc més d'una setmana de la final de la Copa Príncep, busca solucions i assegura que la maquinària per fitxar un substitut ja està en marxa. «Acabarem fitxant, però no tenim urgències», va dir ahir el director general Francesc Solana, que va apuntar a Òscar Alvarado, de l'Herbalife Gran Canaria de la Lliga ACB, com «un dels candidats».

Schreiner es va lesionar el passat 11 de gener a Osca durant el matx de l'equip andorrà contra el Peñas Huesca (jornada 15). Segons el comunicat del club, pateix «una fractura de la meseta tibial», lesió que suposa «un temps de recuperació de dos a tres mesos». D'aquesta manera, el club confia en què pugui arribar a uns possibles play-off, però la direcció de l'equip queda coixa fins llavors, amb només Éric Sánchez i David Navarro als comandaments de la nau, i gairebé descartant encara l'opció de Guille Colom, que està en rodatge.

EL CLUB BUSCA «EXPERIÈNCIA» / Segons Solana, el club no té intenció d'incorporar cap valor de futur, cap jove que sigui una aposta, sinó més bé un jugador «amb experiència que ens pugui ajudar». «Mirarem el mercat», va dir el director general, que va informar que la intenció no només és buscar entre equips de la Lliga ACB, sinó que estan pendents d'alguns que ara són a la LEB Plata.

ALVARADO, UN CANDIDAT / D'entre els noms que estudien tant Solana com el tècnic Joan Peñarroya hi és el base Òscar Alvarado, de l'Herbalife Gran Canaria de la Lliga ACB. El jugador només ha sortit a la pista en dos partits de les 16 jornades disputades, i només ha jugat dos minuts en total. La posició de base en el seu equip està coberta amb Albert Oliver i Tomás Bellas, i ell vol una sortida per tenir minuts. El jugador va estar en l'agenda del BCA l'estiu passat.

LA BAIXA D'SCHREINER, «COP IMPORTANT» / Solana va destacar ahir que la baixa de Thomas Schreiner era un entrebanc: «És un cop important, tant pel seu rendiment com a jugador, com per la seva capacitat de lideratge i compromís». «És un jugador molt important», va insistir, tot mirant a l'actual plantilla: «Els altres han de fer un pas endavant ara». Schreiner estava marcant bones actuacions, amb 8,8 punts de mitjana en 15 partits, gairebé 28 minuts, 4,8 assistències i 12,6 de valoració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT