PUBLICITAT

Amura Capital, Sicav de MoraBanc, invertirà 100 milions a Colonial

EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Edifici de Morabanc Foto: ANA

Amura Capital, la SICAV que actua de capçalera de les inversions en real assets del grup MoraBanc, avança en el procés objectiu d'invertir 100 milions d'euros a la societat immobiliària Colonial després que aquesta aprovés ahir, a la Junta General extraordinària d'accionistes celebrada a Barcelona, una ampliació de capital de 1.000 milions d'euros destinats a reestructurar el deute i recapitalitzar la societat.

A més d'Amura Capital, es va aprovar també l'entrada a l'accionariat del Grupo Villar Mir i el Grupo Santo Domingo. Així ho va informar l'entitat bancària andorrana a través d'un comunicat. Aquests compromisos d'inversió estan subjectes al compliment de determinades condicions com ara el preu d'emissió de les noves accions (inferior a 0,5 euros per acció); la desvinculació d'Asentia; el refinançament del préstec sindicat de 1.800 milions i la venda d'un màxim del 20% de la participació a Sociètè Foncière Lyonnaise (SFL).

MoraBanc valora aquesta operació com una oportunitat d'inversió per a clients amb objectius a llarg termini, que comptarà amb la liquiditat a borsa d'una companyia gran.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT