PUBLICITAT

Lliurats els premis del Concurs d'iniciatives ambientals

  • Ensisa, Pons, Vilella i l'Escola Andorrana d'Encamp, guanyadors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Representants de l'Escola d'Encamp recullen el premi, ahir. Foto: ANA / M.T.

Un projecte de reciclatge de cigarretes d'Ensisa, una iniciativa per a la geolocalització, difusió i conscienciació dels productes locals d'Andorra de Marc Pons i Marc Vilella, i un projecte d'apicultura de l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Encamp han estat els guanyadors de la vuitena edició del Concurs d'iniciatives ambientals. Els guardons es van lliurar ahir a la tarda a la Sala d'Actes del Comú d'Escaldes-Engordany, on el director de Medi Ambient del Govern, Marc Rossell, va destacar l'èxit de participació de l'edició, que va comptar amb un total de setze propostes, va informar l'ANA.

La convocatòria d'aquest any presentava diverses novetats respecte a les edicions anteriors. Les categories a concurs han passat de quatre a tres, alhora que s'ha augmentat la dotació dels premis, que han passat de 1.000 a 1.500 euros per als guanyadors i de 500 a 1.000 euros per als segons classificats.

L'acte també va servir com a presentació i tret de sortida per a la nova convocatòria 2014 del Concurs d'iniciatives ambientals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT