PUBLICITAT

Gutiérrez, 43a en l'eslàlom de la Copa d'Europa

  • A Kitzbuehel preocupa l'estat de la pista de la Copa del Món de descens
EL PERIÒDIC
KIRCHBERG / KITZBUEHEL

Periodic
Gutiérrez, durant una cursa de la Copa del Món d'aquesta temporada Foto: Alexis Boichard / Agence Zoom

Mireia Gutiérrez va disputar ahir la Copa d'Europa d'eslàlom de Kirchberg (Àustria), on va acabar 43a després que el dia anterior no acabés el gegant. Així mateix, els equips de la FAE eren ahir a Val d'Isère a la Copa d'Europa de supergegant, amb Marc Oliveras fora de cursa i Josh Alayrach 78è en el seu debut en aquesta competició, però també hi havia el primer entrenament de la Copa del Món de Kitzbuehel, on és Kevin Esteve, però que no es va poder celebrar perquè el temps no ho va permetre i on preocupa l'estat de la pista que suporta altes temperatures.

Gutiérrez va completar l'eslàlom europeu de Kirchberg amb 1min 47,01s i amb 38.12 punts. En la primera mànega, amb 24 abandonaments, va assolir 55,06s, mentre que en la segona va recuperar una mica i va estar en 51,95s. Gutiérrez va acabar a 5,27s del millor temps, el de la suïssa Michelle Gisin (1min 41,74s).

PROBLEMES AMB LA PISTA A KITZBUEHEL / La mítica prova del descens de la Copa del Món de Kitzbuehel (Àustria) havia d'acollir ahir la primera jornada d'entrenament però la pista no es trobava en condicions per les altes temperatures i els organitzadors la van cancel·lar. En tot cas, cada dia hi haurà una decisió depenent de la temperatura de la pista. Avui hi ha previst un entrenament, però tot depèn del temps.

ALAYRACH, 78È EN EL SEU DEBUT EUROPEU / Ahir es va disputar el supergegant de la Copa d'Europa de Val d'Isère, amb Marc Oliveras fora de cursa, i Josh Alayrach en la 78a posició en el que era el seu debut a la competició continental. Alayrach, que corria amb el dorsal 100, va finalitzar 78è amb un temps de 1min 35,46s, amb 92.28 punts FIS. Alayrach va completar la cursa de velocitat a 6,95 segons del guanyador, el francès Nicolas Raffort, que va fer un crono de 1min 28,51s. Avui es disputa un segon supergegant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT