PUBLICITAT

La junta en funcions convoca eleccions per al 29 de gener

  • L'entitat no té president des que Molías va dimitir a l'agost
I.MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Mario Molías va dimitir a l'agost com a president de la Federació Andorrana de Tennis (FAT) per falta d'entesa amb la junta directiva i des de llavors el mateix equip menys ell està dirigint l'entitat en funcions.

Aquest grup va convocar ahir una data per les eleccions, el 29 de gener, segons detalla l'escrit «fins acabar el mandat actual» que va començar a finals de setembre del 2012. La nova directiva, doncs, hauria de complir cicle al 2016.

La junta de Molías va començar amb set integrants dels quals, una vegada va dimitir el president, hi ha cinc que es mantenen i que tenen previst formar una nova candidatura amb un parell de cares noves. De moment, no hi ha cap altre interessat en agafar les regnes de la FAT. Aquests són Pere Pastor, Antoni Ricart, Anna Kati Palazón, Carles Cervós i el portaveu, Gerard Blasi, qui va assenyalar: «Qualsevol dels cinc estaríem disposats a assumir la presidència, però tampoc descartem algú de fora. Volem incorporar un parell de cares noves per tenir un grup de set».

D'altra banda Blasi va indicar també que la FAT ha fet la inscripció per a la Davi, tot i que no se sap si Andorra tindrà representació. «Avisant amb temps, podem esborrar-nos», va deixar clar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT