PUBLICITAT

La infermeria pot ser un problema els pròxims quinze dies

  • El River MoraBanc és ara líder en solitari però té tres jugadors tocats per jugar a Lugo i la Copa
I.MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La setmana comença amb molt bones notícies i d'altres més preocupants per al River MoraBanc. Les bones són que ha estat una jornada de màxim profit, ja que el Quesos Cerrato Palència –fins divendres colíder– va perdre a l'inexpugnable Pumarín contra l'Oviedo (82-76) i que el Breogán Lugo –que era segon– va caure a A Corunya (88-83).

Això vol dir que el conjunt andorrà s'ha quedat sol al capdavant de la classificació, amb un marge d'un partit respecte de Palència i dos sobre Corunya, Lugo, Oviedo i Burgos. La part alta s'estreny però és evident que ha beneficiat clarament el BCA, com així va assenyalar ahir Joan Peñarroya, com sempre sense amagar la filosofia del seu equip: «Estem contents però des de l'inici de la temporada i per al que queda, plantegem la lliga depenent de nosaltres, no dels rivals».

Les males són que es preveuen quinze dies amb el focus posat en la infermeria. Esperen dos duels de màxima importància amb desplaçament de lliga a la pista del Breogán el pròxim dissabte i amb la final de la Copa Príncep, el divendres 31 de gener a les 21.00 hores al Poliesportiu. I hi ha tres jugadors minvats per les lesions. Hampl, que jugava uns 15 minuts per partit, arrossega una lumbàlgia que l'han fet jugar 16 minuts en els dos darrers partits. Zengotita, amb un edema ossi en un genoll, jugava més de 20, el temps que ha estat utilitzat en els dos últims partits. I Schreiner, amb prop de 25, té una lesió a la tíbia que és per a Peñarroya «la més preocupant». Tenir un jugador de cada posició lesionat és un motiu de preocupació, tot i que el tècnic manresà va assegurar: «És el que hi ha. No hi ha excuses».

El temps ha donat massa ràpid la raó al fet d'haver fitxat Jesús Fernández, que ha fitxat entre d'altres coses perquè la infermeria no sigui un maldecap tan gran.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT