PUBLICITAT

CarlemanyCalidae denuncia les tasques del Comú en la treta de neu

  • L'associació critica que l'avinguda «no és prioritària»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ANA/M.C.

L'associació CarlemanyCalidae va denunciar el passat dissabte que davant la nevada no s'assegura el manteniment de l'avinguda i, per tant, el carrer «està totalment desert i els pocs vianants que hi caminen ho han de fer per la vorera». Segons l'entitat, «al no passar els cotxes, la treta de neu no és prioritària per al Comú» i és que afirmaven en un comunicat que malgrat haver reclamat «reiterades vegades» durant el matí de dissabte que es netegés la neu de l'avinguda, les màquines no van passar fins les 16.30 hores després d'enviar un vídeo sobre la situació al Comú. Segons l'associació, el fet que no hi passin cotxes fa que la treta de neu per l'avinguda no sigui prioritària per al Comú i manifesten que «si els vehicles no hi poden passar, ni els vianants poden circular sense perill, Carlemany deixa de ser l'eix comercial que hauria de ser».

CarlemanyCalidae va assenyalar en un comunicat que malgrat que el Comú presenta Vivand com un «centre comercial a l'aire lliure», aquest dissabte passat, en plena temporada alta, «no n'asseguren el manteniment» i el resultat va ser un carrer «totalment desert» i que els vianants que hi circulaven ho van haver de fer per la vorera perquè no podien caminar per la zona de vianants.

Davant d'aquests fets, CarlemanyCalidae va reiterar dissabte que la conversió per a vianants «no funciona quan fa mal temps, ni quan no hi ha suficient afluència turística». En aquests casos, exposen, «acaba resultant un perjudici econòmic constant per als seus comerciants i, de retruc, per tot el Comú d'Escaldes- Engordany».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT