PUBLICITAT

Pons i Plaus s'escapen en el lideratge en la G.3

  • Gran jornada amb la presència de Márquez, Smith i els Espargaró
EL PERIÒDIC
EL PAS DE LA CASA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Espectacular, es pot definir la tercera cita de les G.Series BPA 2014 que es va disputar el dissabte passat al Grandvalira Circuit del Pas, amb el campió de MotoGP Marc Márquez –que va ser novè– o d'una altra referència del motociclisme com és el resident Bradley Smith –tretzè– i dos dels pilots catalans amb més projecció internacional com ara els germans Espargaró, que van decorar la competició amb The Duelo i en el qual Aleix va vèncer Pol 2-1.

L'emoció la van posar també els pilots fixes que lluiten pel triomf en el calendari andorrà d'automobilisme sobre gel. La màxima categoria va viure un calc a la G.2, amb Xevi Pons i David Arroyo com a guanyadors de les seves finals, obtenint el primer dos punts més, 44, per posar més terra pel mig. Pons és ara més líder, ja que suma 131 punts pels 124 d'Arroyo. Tercer es manté Gerard de la Casa amb 93 punts, seguit de ben a prop per Sintu Vives (89) i Oriol Ribalta (88).

En 2RM Ramon Plaus, que comanda la general, va ser el gran beneficiat. Dissabte, de nou va ser el més ràpid juntament amb Lluís Bigordà i va sumar 43 punts que el deixen amb 129, pels 120 d'un Joan Sala que va acabat tercer. Daniel Consuegra, ahir quart, és tecer amb 96.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT