PUBLICITAT

Esteve 34è i Oliveras 38è en la supercombinada

  • La Copa del Món de Wengen continua avui amb Kevin Esteve en la cursa de descens
EL PERIÒDIC
WENGEN

Periodic
Kevin Esteve, durant el descens a Wengen Foto: ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

Kevin Esteve va acabar en la 34a posició, i Marc Oliveras en la 38a en la supercombinada de la Copa del Món disputada ahir a Wengen, on avui continua la cita amb el descens on hi serà Esteve en la sortida amb el dorsal 68.

Ahir primer es va disputar l'eslàlom, on Esteve va marcar el 30è millor temps amb 55,20s, el que li va permetre sortir primer en el descens, prova en què va acabar amb el 31è temps amb 1min 55,82s, sumant en la supercombinada 2min 51,02s, a 6,28s del millor temps i amb 40.79 punts FIS.

Oliveras, per la seva part, va ser 38è en l'eslàlom, amb un crono de 56,67s, mentre que en el descens va finalitzar 39è amb 1min 58,05s. En la supercombinada, finalment, va sumar un crono de 2min 54,72s, a 9,98s del millor temps i amb 64.82 punts FIS. Oliveras va millorar d'aquesta manera en punts en supercombinada, on tenia 135.83 segons la 7a llista de la FIS.

La supercombinada d'aquesta Copa del Món la va guanyar Ted Ligety (Estats Units) amb 2min 44,74s. Avui es disputa a la mateixa estació la Copa del Món de descens, amb Esteve amb el dorsal 68.

«Era una combinada diferent, ja que primer es feia l'eslàlom», va dir ahir Esteve, «cosa que a mi no m'afavoria gaire». «La pista s'ha trencat una miqueta», va continuar l'esquiador, «i no faig molt bona mànega, em sobra un segon». En el descens, Esteve creu que va fer «bastant bona mànega però amb la neu que hi havia no era el millor... llavors crec que està prou bé. És una llàstima perquè guanyar un segon a l'eslàlom em podia haver fet millorar en descens».

Marc Oliveras, per la seva part, va manifestar: «Intento fer un eslàlom per estar dels 30 però la pista s'ha trencat moltíssim i no ha pogut ser». Pel que fa al descens, la seva anàlisi va ser: «La mentalitat era bona però no he produït l'esquí que havia de fer. Ara a seguir treballant i a per les Copes d'Europa de Val d'Isère».

Per altra part, ahir es va cancel·lar el gegant FIS previst a l'estació de Le Sauze, on hi havien d'haver competit Carmina Pallàs, Sara Raméntol i Sissi Hinterreitner.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT