PUBLICITAT

Coma controla de prop Despres, que amb tot guanya l'etapa

  • El resident té la tercera plaça del podi (Olivier Pain) a menys de quatre minuts
EL PERIÒDIC
LA SERENA

Periodic
Foto: REUTERS/JEAN PAUL-PELLISSER

Ahir tocaven 350km d'especial per als pilots del Dakar, i Cyril Despres (Yamaha) va aprofitar per imposar-se en la seva segona etapa d'aquesta edició, però sempre molt controlat per Marc Coma (KTM), que en quant el va veure arribar per darrere, el va tornar a seguir de prop fins a l'arribada a La Serena. Així les coses, Despres se situa ara en la 4a posició de la general i a menys de quatre minuts del podi. La tercera posició és del francès Olivier Pain, també pilot de Yamaha. Avui, última etapa, última oportunitat.

«He rodat a bon ritme», va explicar Cyril Despres en acabar la jornada. «Marc s'ha adonat que estava darrere d'ell a l'altura del quilòmetre 150, així que m'ha deixat passar perquè sabia que volia atacar per esgarrapar uns minuts», va comentar el pilot de Yamaha, que va assegurar que l'etapa havia estat «complicada», «sobretot en termes de navegació durant els últims 50 quilòmetres». «Amb tot», hi va afegir, «he gaudit molt del dia, ha estat una gran dosi de moral per a mi».

Despres va completar els 350km d'especial en 3h 58min 18s, deixant Coma a només 2min 17s. Ara en la general Despres és quart, beneficiat pels problemes de Joan Barreda amb la seva Honda, que el van fer perdre ahir dues hores i mitja en meta, i amb la qual cosa cau en la general fins la 7a posició. Així, Despres és quart amb menys de quatre minuts del podi, el qual el tanca el francès Olivier Pain, amb Yamaha. Coma té la general guanyada, ja que el segon el seu motxiller Jordi Viladoms, que a més és a gairebé dues hores.

La jornada d'avui uneix La Serena i la meta a Valparaíso, amb 535km en total, dels quals només 157km són d'especial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT