PUBLICITAT

Scotty Jordan torna a quedar fora del Top30

EL PERIÒDIC
GSTAAD

Scotty Jordan no va superar, una vegada més, la tanca dels 30 millors, que era el seu objectiu en la Copa del Món de slopestyle. Ahir, a Gstaad (Suïssa), va acabar 55è. L'andorrà va obtenir una puntuació de 49.20 que el va deixar 17è del heat 1 on hi competia –hi havia 3 heats–, però 55è de la general.

En la primera ronda, Jordan va caure en el primer salt i va acabar per sumar 18.60 punts. En la segona va fer una bona ronda millorant la puntuació, amb un primer salt ben executat, però en el segon va efectuar un switch doble rodeo 540 quan tenia previst el switch doble rodeo 900. Va ser en aquesta segona ronda quan va sumar els definitius 49.20 que el van situar 17è del heat 1 i 55è de la classificació general.

La visibilitat era complicada durant la competició en el heat 1, mentre que en els altres dos va canviar el dia amb la sortida del sol i millorant la visibilitat.

BIATLÓ: AVUI, LAURA SOULIÉ / Avui es disputa a partir de les 11.45h la prova de 10km persecució de biatló de la Copa del Món d'Antholz-Anterselva (Itàlia), amb Laura Soulié.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT