PUBLICITAT

El BCA rep un cocinas.com amb ganes de revenja

  • En la primera volta els tricolors van obtenir el triomf més ample fora (56-109)
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

No pot ser per a menys. El River MoraBanc defensa una setmana més el lideratge en l'Adecco Or, avui al Poliesportiu (21.00 hores) i davant un cocinas.com que vindrà amb ganes de revenja. Això, almenys, és el que espera Joan Peñarroya de l'equip que dirigeix el seu homòleg Jesús Sala. Segons el tècnic manresà serà un partit «perillós» per dos motius: «Que és un equip de talent i que en l'anada van viure una situació atípica. Vindrà a demostrar que allò va ser un accident».

Cal recordar que en la primera volta es van enfrontar el 20 d'octubre, amb una victòria aclaparadora del River MoraBanc: 56-109. +53. El triomf més ample a domicili en els 18 anys d'història de la segona categoria del bàsquet espanyol. Avui, tres mesos després, es tornen a veure les cares.

La situació serà ben diferent. El conjunt tricolor es manté al capdavant de la taula més fort que mai, amb la lliçó apresa de què qualsevol rival pot donar-te un ensurt, com va passar a casa amb el Breogán, a la pista del Corunya i a Oviedo –les tres derrotes acumulades fins ara en quinze partits– i amb el reforç del veterà Jesús Fernández.

El cocinas.com també ha viscut moviments de mercat amb la marxa del seu base suplent, Álvaro Lobo, al Fuenlabrada. La resta de l'equip és el mateix i des d'aquell d'octubre ha canviat molt. «Per començar, després de la derrota contra nosaltres va guanyar a la pista del Ford Burgos», recorda Peñarroya, «i té jugadors que ara estan en un bon estat de forma que els fa més perillosos», va afegir el tècnic del BCA. Perquè darrerament ha estat capaç de vèncer el Breogán i malgrat sumar dues derrotes seguides a domicili, en els tres últims partits n'ha guanyat els dos a casa i ha perdut per un punt a Oviedo.

Per a Peñarroya, el cocinas.com és un equip ben complert. «Dos bases de qualitat com Uriz i Arévalo, quatre exteriors molt perillosos de tres, sobretot Galarreta i Hall, i un joc interior amb presència física i duresa», va analitzar.

SCHREINER ÉS DUBTE / I per part del River MoraBanc no queda clar si Schreiner, amb molèsties en un genoll, jugarà: «És dubte», va anticipar Peñarroya. Qui sí estarà, almenys a disposició, serà Jesús Fernández: «Ha entrenat un parell de dies amb nosaltres i estarà per col·laborar si el necessitem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT