PUBLICITAT

Soulié, malalta, és 49a a l'sprint d'Antholz

  • L'andorrana perd temps en una caiguda en la primera volta però mica en mica va a més
EL PERIÒDIC
ANTHOLZ-ANTERSELVA

La Copa del Món d'Antholz-Anterselva (Itàlia) va viure ahir els 7.5km sprint, amb Laura Soulié acabant en la 49a posició tot i patir un constipat durant els últims dies. L'andorrana va anar de menys a més en una cursa en què fins i tot va patir una caiguda.

«Estava constipada des del diumenge. Estava millorant amb els dies, però avui m'ha costat molt arrencar en la primera volta. No podia ficar ritme, he caigut en una baixada i sort que a partir de la segona volta m'he trobat molt millor», va assegurar l'andorrana. Va començar 78a després de la primera volta (km 1,4) i fins i tot va patir una caiguda en una baixada. En la primera tirada va cometre una errada i es va situar 85a a 1min 04,8s del millor temps, i en aquesta posició es mantenia després de la segona volta (km 3,9), a 1min 34,6s del millor temps. En la segona tirada, Soulié no va cometre cap errada i va millorar fins la 50a posició, a 1min 25,4s, mentre que al final de la tercera volta (km 6,4) era 49a a 1min 42,5s. Al final de la cursa va estar 49a a 1min 53,2s, amb un temps total de 22min 23,4s, i 40 segons de la 30a posició. La victòria va ser per a la francesa Anais Bescond, amb 20min 30,2s.

«Ha estat una bona experiència, perquè en aquest esport tots els dies són diferents, i malgrat tot has d'estar molt guerrera darrera la carrabina fins el final», va assegurar l'andorrana. Demà, persecució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT