PUBLICITAT

Fernández: «Conec a tota la plantilla i no trigaré en adaptar-me»

  • El nou fitxatge del River MoraBanc arriba amb modèstia: «Vinc a ajudar un equip en una gran dinàmica»
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Solana i Fernández, ahir en la presentació del nou pivot del River Morabanc a la seu del club. Foto: TONY LARA

Jesús Fernández va realitzar ahir el primer entrenament amb el River Andorra MoraBanc. Té 38 anys i ha passat pràcticament mitja vida competint en l'ACB –nou temporades– i la LEB –sis més– així que sap on arriba i què volen d'ell. El que està clar és que està bregat en mil batalles i que ja se sent un més al vestidor: «Conec a tota la plantilla i no trigaré en adaptar-me», va assegurar.

Un al qual coneix bé és Shawn Green, de qui va ser company la temporada passada a les files del Lucentum. Amb la resta de jugadors ha tingut contacte com a veterà de la categoria que és i fins i tot coneix a Joan Peñarroya perquè va coincidir amb ell dues temporades, jugant per a l'Ourense al 1998 i 1999: «Tinc un gran record d'aquella època. Vam aconseguir un ascens», rememora.

L'últim mig any, però, no li ha anat bé. Va fitxar per l'Halcones Xalapa mexicà i tot i que anava per tenir un rol de pes, l'equip no va estar a l'altura de les expectatives i ell va passar a tenir un paper secundari. «No va anar bé però em mantinc en forma i sense lesions», va aclarir.

Ara al River MoraBanc torna «amb tota la il·lusió del món». Mentre estava a Veracruz segui les evolucions de la LEB Or per internet i sap com estan les coses: «Veig que hi ha quatre o cinc equips per sobre de la resta però aquesta lliga està igual de disputada que sempre... No pots adormir-te perquè qualsevol equip et pot guanyar». Un calc de la filosofia de Peñarroya. Fernández també se les coneix totes.

Segons el director general, Francesc Solana, s'ha fitxat «perquè en anys anteriors les lesions han minvat les plantilles i per experiència creiem que és el moment ideal per incorporar algú que complementi el joc interior». Fernández, de la seva banda, té clar què oferir. «Aportaré el que he estat fent en els darrers anys: duresa en defensa i experiència.Vinc a ajudar un equip que està en una gran dinàmica». El BCA ja té el trànsfer i demà ja podrà jugar contra el cocinas.com.

TOTHOM PAGARÀ PER VEURE LA COPA / D'altra banda, Solana va aprofitar la presentació de Fernández per anunciar que tothom qui vulgui assistir al Poliesportiu per veure la final de la Copa Príncep haurà de pagar.

Les entrades es podran adquirir per venda anticipada a la seu del club –cada dia de sis a vuit de la tarda–, fins el 27 de gener. Els socis mantindran el seu seient i hauran de pagar 5 euros, per 20 euros els no socis i 10 els menors d'edat. A partir del 27 els socis pagaran 10 euros –sense garantir que tindrà el seu seient–, els no socis 30 i els menors d'edat 15. El partit es jugarà el divendres 31 de gener a les 21.00 hores i el River MoraBanc durà una equipació «sorpresa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT