PUBLICITAT

L'Stade Toulousain vindrà al Pas al febrer

  • Quatre jugadors del prestigiós equip francès seran presents en un torneig amateur al qual el VPC no ha estat convidat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El cartell que publicita el torneig ?Snowrugby Grandvalira' Foto: EL PERIÒDIC

La pàgina web del prestigiós equip francès Stade Toulousain anuncia que el cap de setmana de l'1 i el 2 de febrer es disputarà al Pas de la Casa un torneig batejat com Snowrugby Grandvalira que comptarà amb la presència de quatre de les seves estrelles: Clément Poitrenaud, Yann David, Romain Millo-Chluski i Patricio Albacete.

Ells no jugaran perquè el torneig, tan original com inèdit sobre la neu, és merament amateur. El formaran vuit equips de cinc jugadors cadascun, amb partits de 16 minuts en un camp de 30x20 metres situat a peu de pistes.

Avui en dia, Andorra es un dels quinze patrocinadors més grans del club», assegura el president, René Bouscatel . «És un gran honor tenir com a soci tot un estat. Volem que aquest sigui el destí preferit dels habitants de Toulouse», va afegir.

La directora general de Grandvalira, Núria Tarré, també va lloar la visita de tot un club de referència en el món internacional de l'oval: «Aquesta associació ens ajudarà a enfortir la nostra adherència al territori francès. No només en el sud-oest. També més enllà, perquè la marca Stade Toulousain es poderosa.

RUGBI ANDORRÀ, MOLEST / Rugbi Andorra, que és el grup que gestiona la Federació Andorrana de Rugbi i també el VPC, sorprenentment no sabia res d'aquesta iniciativa. El portaveu, Xavier Naranjo, va admetre tenir coneixement gràcies a les xarxes socials, però no perquè ningú es posés en contacte amb ells: «És un gran mitjà de promoció, una magnífica idea, però fa mal no ser partíceps d'aquestes iniciatives. Ens sentim ignorats», va indicar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT