PUBLICITAT

Gutiérrez no completa la 1a mànega de la Copa del Món

  • Joan Verdú, 5è en el seu segon gegant de la temporada amb millora de punts inclosa
EL PERIÒDIC
flachau / LES SAISIES / ORCIERES

Mireia Gutiérrez tampoc no va poder superar la primera mànega de la Copa del Món d'eslàlom de Flachau (Àustria), però en aquest cas perquè no va poder completar la primera mànega. Per altra part, a Les Saisies Joan Verdú va ser 5è al gegant FIS, el segon que disputa aquesta temporada després de ser 30è el dia anterior, i a més va millorar punts, amb 23.99 quan tenia 25.96.

L'andorrana, que marcava un crono de 16,45s en el primer pas de control, a 1,10s del millor temps, estava situada en aquell moment en la 41a plaça. Per contra, no va arribar al segon punt de control i va quedar fora. Carles Visa, director tècnic de la FAE, va tornar a confiar en l'esquiadora: «En qualsevol moment li pot sortir perquè està demostrant que té l'esquí per fer-ho. Ara hem de veure a Maribor». Visa va afirmar que cada cursa és un món, i que als Jocs pot passar qualsevol cosa: «Tampoc té res a veure una cosa amb l'altra pels Jocs, perquè als Jocs li pot sortir bé perquè insisteixo que té l'esquí. Això és Copa del Món, és difícil i ho sabem». La pròxima cita de la Copa del Món d'eslàlom per a Mireia Gutiérrez serà a Maribor l'1 de febrer, just abans de marxar als Jocs Olímpics de Sochi.+

VERDÚ, ESTEVE, ALAYRACH, I HINTERREITNER, LA CARA / La cara per a la FAE va arribar pels joves. A l'eslàlom FIS de Les Saisies, Joan Verdú va ser 5è i va millorar punts, però també van destacar Àxel Esteve, amb la 15a posició i 32.32 punts, millorant els 45.47 que tenia en la 7a llista de la FIS. També va guanyar terreny als punts Josh Alayrach, amb 51.38 (tenia 53.95) i la 37a posició. De la resta d'andorrans a Les Saisies, Marc Oliveras va acabar 29è, mentre que Xavi Salvadores va ser 41è i Robert Solsona 60è. No va acabar la segona mànega Matias Vargas.

Per altra part, a Orcieres, Sissi Hinterreitner va ser 21a però a més va millorar punts, ja que va marcar 76.72, segons la FAE, quan en l'última llista tenia 137.39. Per contra, Sara Raméntol, que era 5a en la primera mànega, i Carmina Pallàs, que tenia el 7è millor temps després de la primera baixada, no van acabar la segona i van quedar fora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT