PUBLICITAT

Despres arriba a Iquique amb el dipòsit de benzina al límit

  • El pilot de Yamaha arrisca i acaba tercer; Llovera supera una altra jornada
EL PERIÒDIC
IQUIQUE

Periodic
Despres, en un tram de sorra en la setena etapa, el diumenge passat Foto: Yamaha Factory Racing Team

La novena etapa del Dakar 2014 disputada ahir entre Calama i Iquique va estar marcada per l'omnipresència de la sorra. Només un miracle pot fer que Cyril Despres, a més de dues hores del líder Marc Coma, aconsegueixi el seu sisè entorxat en la categoria de motos però el pilot d'Arinsal no es rendeix i continua batallant dia a dia.

Després de la victòria en la jornada de dilluns –la primera com a pilot de Yamaha–, ahir va tornar a pujar al podi, aquesta vegada al tercer lloc. Ho va fer després d'un frec a frec amb Coma, qui va guanyar l'especial de 422 quilòmetres, i el segon en la general, Joan Barreda, que ha cedit un minut i mig més. «He aixecat el peu una mica quan arribava al final perquè em preocupava consumir massa benzina. ¡Crec que he creuat la meta amb un litre!», va reconèixer.

Amb tot Despres guanya una posició en la general per la retirada de Duclos, que anava quart. El pilot de Yamaha està ja a 2h 29min d'un Coma que compta ara amb una marge de 40 minuts sobre el seu principal perseguidor, Barreda.

En la categoria de cotxes Albert Llovera (buggy MD Optimus) ocupava el 38è lloc al pas pel desè punt de control i amb gairebé 70 quilòmetres per endavant. Dilluns havia acabat el 57è i havia ascendit al 40è lloc de la general que, amb el ritme d'ahir, encara podia escalar algun lloc més en la classificació. La resident Patissier, ja en top-30, era la 33a en l'11è i últim punt de control.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT