PUBLICITAT

Aleix Espargaró escull Inúu per preparar la temporada

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Espargaró s'exercita a Inúu. Foto: CALDEA

El reconegut pilot de motociclisme de Granollers, Aleix Espargaró, ha escollit les instal?lacions d'INÚU per preparar la temporada de MotoGP.

El pilot de la FTR Yamaha de l'equip FORWARD RACING ha estat seduït per l'oferta completa d'Inúu: «Es tracta d'una instal·lació ideal per aprofitar de l'aigua termal i dels millors tractaments, i que Ú BALANCE em permet un entrenament eficaç i agradable per establir el perfecte equilibri cos-ment... Cosa que necessito per estar al 100% el 23 de març al Gran Premi de Catar que obrirà la nova temporada i també per afrontar tot l'Open 2014».

El germà gran dels Espargaró aprecia que «és un gimnàs que posa a disposició dels clients equipament d'última generació» i que també «hi pots trobar un calendari de classes dirigides molt complet amb activitats que desconeixia».

TRAMITANT LA RESIDÈNCIA / Espargaró està treballant l'aspecte físic de la seva pretemporada en el país en el qual ha decidit anar a viure. El pilot català està tramitant aquests dies la seva residència al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT