PUBLICITAT

La Guàrdia Civil intervé 77.000 euros que sortien del país

  • Els agents troben els diners en tres vehicles circulant pel carril verd
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Els diners dins una funda d'ordinador, interceptats divendres Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil ha intervingut, entre divendres i dissabte, més de 77.000 euros en divises a la Farga de Moles, en tres operacions diferents. Segons va informar ahir la Guàrdia Civil en un comunicat de premsa, els tres infractors circulaven pel carril verd, de res a declarar, i després de trobar les quantitats es va aixecar acta a cada un dels infractors per superar la quantitat que regula la normativa de blanqueig de diners, i se'ls va permetre seguir el seu camí amb 1.000 euros cada un.

La primera operació va tenir lloc divendres 10 de gener a les 18.25 hores, quan els agents de la secció d'Especialista de Fiscals a la Duana de la Farga de Moles van inspeccionar un vehicle BMW amb matrícula francesa procedent del Principat. El vehicle era conduit per un home de 69 anys resident a França i els agents hi van trobar 38.000 euros en una funda d'ordinador.

La segona operació va ser el mateix divendres a les 20.15 hores, quan els agents van inspeccionar un vehicle Jeep amb matrícula espanyola procedent d'Andorra. Una dona de 54 anys, resident a Barcelona, portava 28.400 euros i passava pel carril verd de la Duana.

Finalment, dissabte a les 12 hores els agents van controlar un vehicle Audi amb matricula espanyola, també procedent del Principat, conduit per un home de 75 anys resident a Barcelona. Al seu interior hi van trobar una bossa que contenia 11.305 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT