PUBLICITAT

El Pallars Jussà llança un programa per a discapacitats

  • El projecte vol donar més autonomia a les persones dependents
EL PERIÒDIC
TREMP

Periodic
La presentació del programa a l'Epicentre de Tremp, ahir Foto: EL PERIÒDIC

Representants de diferents entitats que treballen amb persones dependents al Pallars Jussà, es van donar cita ahir a l'Epicientre de Tremp per a la presentació del projecte CRAPVI, que té com a objectiu ajudar les persones amb discapacitat o dificultats de mobilitat a tenir una vida més autònoma.

Monserat Bertran, presidenta d'ASPID, una de les entitats que integren el projecte, va explicar que l'objectiu «és ordenar i posar a la seva disposició diferents recursos que afavoreixin la independència personal».

Aquests recursos van des de l'assessorament per a l'adaptació física d'espais, fins a posar a disposició de les persones dependents persones i eines perquè puguin dur una vida el més activa i normalitzada possible, tant pel que fa a les activitats bàsiques com personals i de lleure. A la jornada hi van assistir una trentena de representants dels àmbits social i sanitari com ara els serveis socials del Consell Comarcal, de l'hospital comarcal, de l'equip de l'EAIA, així com de residències i centres de dia, entre molts altres. El programa és una iniciativa conjunta entre diverses entitats de la demarcació de Lleida com són Aspid, Creu Roja, la fundació Esclerosi múltiple i Aremi que vol salvar les dificultats amb què es troben persones amb discapacitats i dependents i oferir-los una vida el més còmoda i independent possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT