PUBLICITAT

Bregolat encetarà el cicle de Sant Sebastià amb una xerrada

  • L'ex-ambaixador espanyol a la Xina parlarà del gegant asiàtic al centre Les Monges
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Dimecres, 15 de gener, la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell obrirà els actes commemoratius de la festivitat del seu patró amb la conferència La Xina: ahir, avui i demà, a càrrec de l'urgellenc Eugeni Bregolat, ambaixador d'Espanya en aquest gran país asiàtic en diversos períodes. La xerrada de Bregolat s'iniciarà a les vuit del vespre i tindrà lloc a la Capella de la Immaculada del centre cultural Les Monges.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell recorda que com cada any, rememora el 20 de gener, festivitat de Sant Sebastià que com moltes altres poblacions catalanes es va posar sota l'advocació de Sant Sebastià, per lliurar-se de la pesta i del còlera. El programa d'actes organitzats per la Germandat, entitat social i cultural de la ciutat seguirà dijous, 16 de gener, amb una altra conferència que pronunciarà Francisco Javier Galindo Llangort sota el títol El Consistori municipal durant la Segona República. L'acte serà a les vuit del vespre a la Capella de la immaculada. Les celebracions en motiu de la festivitat de Sant Sebastià seguiran divendres 17 de gener amb un sopar de germanor. La germandat també organitza per dissabte, 18 de gener, a dos quarts de sis de la tarda, una taula rodona i col·loqui sobre el tema l'Alt Pirineu i Aran, a debat que comptarà amb la participació d'Albert Alins, delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran; Àlex Moga, alcalde de Vielha e Mijaran; Ramon Villuendas, alcalde d'Esterri d'Àneu; Víctor Orrit alcalde Tremp; Llàtzer Sibís alcalde de Sort; Albert Batalla alcalde de la Seu d'Urgell; i Albert Piñeira alcalde de Puigcerdà. Aquest col·loqui serà moderat per l'escriptor alturgellenc Joan Obiols, i tindrà lloc a la Capella de la Immaculada.

Xerrada sobre el FC Barcelona / El mateix dissabte, 18 de gener, també a la Capella de la Immaculada, però a les vuit del vespre, se celebrarà una altra taula rodona sota el títol El Barça, present i futur amb la participació de José Luis Carazo, periodista esportiu; Pere Escobar, presentador del programa El club de la mitjanit de Catalunya Ràdio; i Quique Guasch, periodista esportiu. Serà moderat per Pere Mentruit, president de la Penya Barcelonista Urgellenca.Pregó de Sant Sebastià a càrrec Josep Peralba Duró Els actes de Sant Sebastià s'allargaran fins dilluns, 21 de gener. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT