PUBLICITAT

Peñarroya es queda «amb les formes» de vèncer a Osca

  • El tècnic no amaga el bon estat de forma del BCA: «Sabem a què juguem»
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya dóna instruccions contra el Burgos, el 29 de desembre. Foto: TONY LARA

El River MoraBanc ha començat el nou any com un tir. Els dos partits que ha jugat en el 2014 els ha saldat amb victòries i la del divendres passat a la pista del Peñas d'Osca ha provocat els elogis de Joan Peñarroya cap als seus jugadors: «És important que vam guanyar però em quedo amb les formes».

La derrota a A Corunya –aquella que va generar les crítiques de Francesc Solana– ha servit per aprendre de les errades. Des de llavors l'equip andorrà ha sumat quatre victòries seguides i va a més. El tècnic manresà n'és conscient i no amaga el bon estat de forma que viu l'equip tricolor: «Hem millorat en intensitat, i això s'ha pogut comprovar en partits com el d'Osca. Però també hem sabut superar setmanes difícils [principalment per les lesions]. No busquem excuses. Competint, i així es madura. Últimament sabem a què juguem», va assenyalar.

Qui no va gaudir tant la darrera victòria va ser Thomas Schreiner, qui estava tenint molt protagonisme en les darreres setmanes però que a Osca va veure el passadís cap a la infermeria. «Està dolgut. No té bones sensacions amb el genoll...», va deixar anar un Peñarroya que malgrat no tenir el seu base titular en plenes condicions, va veure com jugadors que no acabaven de rutllar al ritme que s'espera d'ells assumien el pes de l'equip en el darrer partit.

És el cas de Marc Blanch, autor de 22 punts que l'apropen a la seva millor versió i sobretot de Navarro, que el dijous passat havia reconegut estar per sota del seu nivell i que l'endemà divendres va fer 23 punts que l'han fet entrar en el cinc ideal de la jornada.

TRÍAS, LA GRAN ABSÈNCIA / Qui no hi era és Jordi Trías, el millor jugador de la categoria que està pràcticament cada setmana. Divendres va tenir una de les pitjors estadístiques personals amb el River MoraBanc. Amb una mitja de més de 24 punts de valoració per duel i a prop dels 10 rebots, a Osca només va fer un 16 i 6, acompanyats de 16 punts que va anotar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT