PUBLICITAT

'Mimi' s'assegura la plaça per a la SC dels Jocs

  • Havia d'acabar una cita en aquesta disciplina i ho va fer ahir a Innerkrems millorant en rànquing
EL PERIÒDIC
INNERKREMS I LES SAISIES

Periodic
Mireia Gutiérrez Foto: TONY LARA

Mireia Gutiérrez ja havia aconseguit, per rànquing, el dret a disputar la supercombinada d'esquí alpí en els Jocs Olímpics d'hivern de Sochi. Per normativa, però, la Federació Internacional (FIS) exigeix acabar una cursa d'aquesta disciplina i la primera espasa andorrana ho va fer ahir, com moltes altres competidores internacionals que també tenien una plaça mig garantida però que havien de certificar.

La poc coneguda estació austríaca d'Innerkrems va acollir ahir una supercombinada FIS amb més de 130 participants. ‘Mimi'va anar a assegurar en el supergegant, sense riscos, i va aconseguir el 102è millor temps. La mateixa estratègia va fer servir en l'eslàlom per finalitzar la 60a. Malgrat que podia haver donat més, va poder rebaixar la seva puntuació FIS en aquesta disciplina: tenia 94,07 i ahir en va sumar 83,12.

VERDÚ TORNA NOU MESOS DESPRÉS / Joan Verdú es va trencar al juliol el maleol tibial de la cama dreta mentre feia pretemporada amb l'equip de la FAE a Argentina. No competia des de l'abril de l'any passat a la Molina i ahir, nou mesos més tard, va reaparèixer ja totalment recuperat de la lesió en competició en un gegant FIS disputat a Les Saisies (França) amb una 30a posició. Axel Esteve va ser el 36è, Marc Oliveras el 40è, Xavi Salvadores el 48è, Matias Vargas el 66è i Robert Solsona no va acabar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT