PUBLICITAT

Un esquiador mor quan feia randonnée de nit a Arinsal

  • La Policia continua investigant les causes exactes de l'accident
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Un home d'uns 40 anys d'edat, andorrà, va morir divendres al voltant de les 10 de la nit mentre practicava esquí de muntanya a la zona del Port Vell d'Arinsal, dins la pròpia estació de Vallnord. Segons va informar el domini, l'esquiador baixava per la citada zona quan va col·lisionar amb el cable amb que se subjectava la màquina trepitjaneu que estava condicionant la pista, i com a conseqüència de l'accident, l'home va perdre la vida.

Va ser el cap de maquinistes de l'estació el que va donar l'avís d'immediat i fins al lloc dels fets es van desplaçar el Servei Mèdic d'Urgències (SUM), el Cos de Bombers, el Cos de Policia, el batlle i el metge forense, així com la direcció de l'estació. Davant dels fets, la Policia va obrir una investigació per esclarir les causes de l'accident.

En un comunicat, Vallnord lamenta profundament el tràgic accident i transmet el seu condol als familiars de l'esquiador.

L'home que va patir l'accident, T.S., era un andorrà casat i amb dos fills. A més, era habitual practicant de l'esquí de muntanya, i la seva mort ha creat consternació entre els muntanyistes. T.S. havia sortit a practicar esquí de muntanya sol quan va patir l'accident, i la Policia continuava ahir treballant per determinar les causes exactes de l'accident.

La Federació Andorrana de Muntanyisme també va expressar el seu condol a la família de la víctima.

Amb aquesta, ja són dues víctimes mortals practicant esports de neu de la present temporada. L'altra va ser una noia que es va veure sorpresa per una allau.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT