Sense canvis en Primera en no fallar els quatre de dalt

• Sant Julià i FC Santa Coloma golegen 7-0 el Principat i l'Encamp, respectivament
ESCALDES-ENGORDANY

La Lliga Nacional en Primera Divisió no va viure cap canvi després de reprendre l'activitat una vegada superat l'aturada nadalenca. Els quatre equips que dominen la part alta van vèncer els seus partits, i així les diferències entre tots els equips són idèntiques a les que hi havia en la 9a jornada.

La 10a del calendari va veure dues golejades importants, els dos 7-0 que van aconseguir el Sant Julià i el FC Santa Coloma, contra el Principat i el FC Encamp, respectivament. Per la seva part, el líder, el Lusitans, es va desfer en l'últim partit de la jornada a l'Inter Club Escaldes amb un clar 0-4. El resultat més ajustat va ser el assolit per la UE Santa Coloma contra el FC Ordino, un 0-1 que manté els colomencs a un punt del líder.

L'Ordino, que es queda amb 13 punts en la 5a posició, va perdre ahir una ocasió per intentar acostar-se als grans, però el ràpid gol de Boris als 10 minuts de partit va ser l'únic que va pujar al marcador del camp d'Alàs.

La classificació segueix encapçalada pel Lusitans ara amb 24 punts, però seguit de ben a prop per la UE Santa Coloma, amb 23, mentre que el Sant Julià és tercer amb 21 punts, i el FC Santa Coloma quart amb 20. Després, Ordino en 5a plaça, Encamp en la 6a amb 7 punts, Inter 7è amb 6 i tanca la classificació un Principat que només suma només un punt en 10 partits.