Dolorosa derrota del VPC a casa davant del US l'Arize

• Els andorrans cauen 18-27 davant d'un equip que s'imposa a base de marcar fins a nou penalitats

Derrota de les que fan mal per al VPC Andorra, que tot i les baixes va lluitar contra l'US l'Arize, però que finalment no es va poder refer. Els andorrans van caure derrotat per 18-27 davant d'un equip que va sumar sempre en forma de penalitat: nou en total.

El partit ja es va posar en contra dels de Didac Martínez als 6 minuts, quan els francesos ja sumaven la primera de les seves nou penalitats. Del 0-3 es va passar a l'empat a 3 gràcies a una penalitat que va transformar Marc Abelló just dos minuts després que s'avancessin els visitants. A partir d'aquí, l'Arize va augmentar el seu marcador amb una segona penalitat, però el VPC va respondre amb un assaig col·lectiu i la transformació d'Abelló (10-6) en el minut 14. Però des d'aquest moment, quatre penalitats abans del descans van posar el 10-18, retallat per un assaig de Josep Magallón sense transformació (15-18, minut 37). En la segona part, l'Arize va augmentar a 15-21 i el VPC va voler respondre (18-21). però el partit era francès.