Raméntol, 4a en SG i ?Mimi' 20a en Copa d'Europa

MELCHSEE FRUTT / TIGNES

Ahir l'esquí alpí tenia tres cites, de les quals una es va cancel·lar (Copa d'Europa de descens masculí a Wengen, amb Kevin Esteve i Marc Oliveras), l'altra al vespre, en la Copa d'Europa d'eslàlom, Mireia Gutiérrez va acabar 20a a Melchsee Frutt quan en la primera mànega estava la 16a –pròxima cita de l'andorrana, demà supercombinada de Copa del Món a Attenmarkt (Àustria), i la tercera va donar una nova alegria per a la FAE gràcies a la 4a posició, 2a de la categoria cadet, per a Sara Raméntol al supergegant FIS de Tignes, on a més va sumar 41.16 punts FIS que milloraven els 61.43 que en tenia en la 7a llista de la FIS.

En el primer supergegant del dia, Raméntol va ser 25a, mentre que Sissi Hinterreitner 38a amb 85.63 punts FIS (millora els 102.29 que tenia). Pallàs va fer un recte en la part final i va quedar fora. En el segon supergegant va arribar, però, el gran resultat de Raméntol: 4a amb 49,98s segons i 41.16 punts que milloren els 61.43 que en tenia. En aquest supergegant, Pallàs va ser 33a amb 52,02s i 84.51 punts FIS (el seu millor registre és 65.81), mentre que Hinterreitner va finalitzar 37a amb 52,41s i 92.80 punts. La guanyadora va ser la francesa Noemie Larrouy, que ja havia vençut l'anterior cursa, amb 49,41s. «Quan he vist el temps al tableau m'he hagut de mirar varis cops si el que estava veient era el del meu dorsal. Estic molt contenta de veure que podem estar al davant i lliutar per pujar dalt del calaix», va dir Raméntol.