PUBLICITAT

Marín, baixa per als XGames i dubte per als Jocs Olímpics

  • Les noves proves al corredor permeten pensar en marge de recuperació
R. M. S.
ARCALÍS

Periodic
Seth Wescott va ser ahir la sorpresa de la jornada en quedar-se fora de les finals d'Arcalís Foto: VALLNORD

Lluís Marín no era ahir a Arcalís en la disputa de les classificatòries de la Copa del Món de Vallnord. L'andorrà era a casa seva intentant assimilar la lesió que l'ha deixat fora de la competició al seu país, però sí que va fer alguna prova mèdica més que va permetre que la FAE prengués almenys una decisió, que és que el corredor no serà als XGames on havia rebut una invitació, i per contra sí que hi ha opcions que vagi als Jocs Olímpics de Sochi.

Una cosa per l'altra, tot i la prudència que hi ha des de la FAE, que ahir a RTVA declarava a través del seu director tècnic, Carles Visa, que el corredor havia estat sotmés a una altra radiografia per descartar més problemes. A més, s'ha establert un termini de recuperació de «dos a tres setmanes». «No descartem Sochi del tot», hi va afegir Visa. Per la seva part, el president de la FAE, Albert Coma, confiava plenament en Marín: «Hem de ser positius, pensar que després hi ha Sochi, que ara recuperi fort. I com jo dic, estadísticament si ha caigut ara, a Sochi no ha de caure, hem de tenir l'esperança dels Jocs».

Pel que fa a la Copa del Món que continua amb els seus passos, avui es disputa des de les 13.30h les finals, tant d'homes com de dones després que ahir se celebressin les classificatòries. La sorpresa del dia la va donar el doble campió olímpic, l'americà Seth Wescott, que arribava a Andorra amb l'objectiu de fer bons resultats i aconseguir el passi cap a Sochi, però finalment ahir no es va poder classificar. Per la seva banda, el líder actual, l'australià Jarryd Hughes, sí que serà avui a la sortida. L'americà Shaun Palmer, el més veterà de la prova i un altre dels noms destacats, reapareix per donar-se una altra oportunitat. En categoria femenina, les classificacions es van tancar sense sorpreses. Les tres líders lluitaran pel podi: la canadenca Dominique Maltais, l'americana Lindsey Jacobellis i la noruega Helen Olafsen. Eva Samkova, tres vegades campiona del món júnior, hi serà, però l'espanyola Ana Amor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT