PUBLICITAT

Despres assumeix la situació, a gairebé 2h 30min de Coma

  • Llovera segueix el ritme en cotxes, imparable: 36è en la 6a etapa i en la general
EL PERIÒDIC
SALTA

Periodic
LLovera, a fons amb el buggy per una pista de sorra del Dakar. Foto: FOTO ESPORT

«És cert que la primera setmana no ha anat com m'hauria agradat», va dir ahir Cyril Despres (Yamaha) en acabar la 6a etapa del Dakar, amb 338km d'especial, en la 5a posició i recuperant sensacions sobre la moto després de dos dies consecutius en què havia perdut més d'una hora i mitja. Ara és 11è en la general a 2h 24min 41s. Lluny, molt lluny, però no perd l'esperança: «El meu enfocament és sempre el mateix: m'aixeco al matí i afronto l'especial com si liderés la classificació general. Intento fer-ho tan bé com sigui possible».

«La moto li falta potser una mica de maduresa i que el Dakar està resultant bastant extrem, sobretot pel que fa a les temperatures i a les pluges, que han deteriorat les pistes», va dir el pilot resident, que sap que, amb tot, el Dakar és molt llarg. El líder és Marc Coma (KTM) després d'una etapa guanyada pel francès Alain Duclos (Sherco).

En cotxes, Albert Llovera continua el seu camí de llegenda. Ahir, després de 260km d'especial, l'andorrà i el seu buggy de l'MD va acabar 36è a l'etapa amb un retard de 48min 24s i ara se situa 36è de la general, a 10h 46min 24s del líder, l'espanyol Nani Roma (Mini). Qui tampoc no abaixa el ritme és la resident Isabelle Patissier (buggy Delli-Zotti), que ahir va ser 41a a més de 55 minuts, però que és 30a a la general a 7h 30min de Roma. Avui, jornada de descans en el Dakar que tot els pilots i màquines agrairan.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT