PUBLICITAT

Les GSèries BPA obren foc i tornen FC Andorra i CV Andorra

  • Aixovall a les 16.00h i el Poliesportiu a les 19.00h tornen a rebre avui els equips andorrans
R. M. S.
escaldes-engordany

Periodic
L'espectacle de les GSèries BPA torna al Grandvalira Circuit avui en horari de tarda i demà de matí Foto: EL PERIÒDIC

Després de les festes de Nadal, que s'han allargat per coincidir el cap de setmana passat amb la festa dels Reis, avui per fi tornen les competicions d'equip, amb el futbol, el futbol sala, el vòlei i molt més. Però compte, que comencen també les GSèries BPA.

AUTOMOBILISME EN GEL - Primera jornada de les GSèries BPA.

Aquest cap de setmana comencen les GSeries BPA, el campionat de velocitat sobre gel que organitza l'Automòbil Club d'Andorra en el Grandvalira Circuit i que un any més aportarà espectacle però també cares conegudes. Aquest cap de setmana, Loris Capirossi i Hiroshi Aoyama. Seran dos dies –avui a la tarda i demà–importants perquè es disputaran dues curses consecutives, una el dissabte en el seu format habitual de tard-nit (G1) i una altra el diumenge al matí (G2).

FUTBOL - L'Andorra rep el Tàrrega a Aixovall.

Torna el futbol a Aixovall (16.00h) i ho fa amb el duel entre el FC Andorra i el Tàrrega. El conjunt andorrà aspira a sortir de la part baixa de la classificació, on és 14è amb 16 punts (4 victòries, 4 empats i 7 derrotes). El bloc de Justo Ruiz tindrà al davant, per contra, un equip sempre perillós, un Tàrrega que és 7è amb 24 punts i que ha perdut 5 duels i empatat 3, per les 7 victòries que en suma.

VÒLEI - Sense De Amo contra el Cajasol.

El Poliesportiu d'Andorra viu aquesta tarda des de les 19.00h el retorn del CV Andorra a la competició després de l'aturada nadalenca. Els andorrans reben el Cajasol Juvasa, 6è a la taula, i ho fan sense De Amo, jugador fitxat aquest any i que ha deixat l'equip tricolor. Els homes de Lluís Hillaire necessiten millorar per assolir la 3a victòria de la temporada.

FUTBOL SALA - Els Sant Julià visita amb ganes l'Alheña.

Bona sortida, a priori, per al CE Sant Julià, que intentarà sumar els punts en joc a la pista de l'Alheña. Els catalans són penúltims en la Tercera Divisió amb només 9 punts (dues victòries i tres empats), mentre que els lauredians busquen el 6è triomf i seguir millorant la 7a plaça actual.

DIUMENGE - VPC a casa, Lliga i Cevalls a domicili.

Diumenge la jornada esportiva en lligues d'equip té tres focus d'interès. El primer, el Camp del Consell (15.00h), on el VPC Andorra rep l'US l'Arize amb la intenció de recuperar terreny després de perdre la setmana passada. L'altra punt d'interès és a Sant Feliu, on juga l'Andorra HC Cevalls (19.45h), i el tercer la Lliga: a les 12.00h, el duel Encamp-FC Santa Coloma a Aixovall; a la mateixa hora, a Alàs, Ordino-UE Santa Coloma; a les 15.00h el partit entre Sant Julià i Principat a Aixovall, i tancarà la jornada a les 16.00h el duel Inter Escaldes-Lusitans al Comunal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT