PUBLICITAT

Les estacions de FGC venen un 32% més de forfets

  • Aquest Nadal es van vendre més de 138.000 dies d'esquí
EL PERIÒDIC
LA MOLINA

Periodic
Uns esquiadors en una de les pistes de la Masella. Foto: ACN

Les estacions d'esquí del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) –La Molina, Vallter, Port Ainé, Espot i Vall de Núria– van començar la temporada amb bon peu tant pel que fa a la quantitat i qualitat de neu com a les vendes de forfets. La venda d'abonaments de temporada es va incrementar un 32% respecte l'hivern passat, i se n'han venut més de 5.000. La campanya de Nadal també va anar molt bé, i va aconseguit doblar les vendes dels forfets de dia. Un cas a part és el de l'estació de Vallter, que va incrementar un 330% el nombre de visitants. Entre el 21 de desembre i el 6 de gener es van vendre 138.000 forfets a les estacions del grup FGC.

En un comunicat, FGC atribueix l'increment de vendes a «un esforç per adaptar-se als temps que corren» perquè «ha congelat preus dels forfets de temporada». Els abonaments de temporada Atotaneu 5.0 i 6.0 permeten avantatges als usuaris com ara esquiar lliurement en qualsevol de les cinc estacions del grup FGC –La Molina, Vallter, Port Ainé, Espot i Vall de Núria– i a Tavascan.

Forfets més barats /La societat explotadora també va rebaixar els preus dels forfets de dia per adult. A la Vall de Núria va passar de 30 a 29 euros, Espot i Port Ainé de 34 a 32 euros i la baixada més important va ser a de Vallter que va passar de 32 a 25 euros. En canvi, la Molina va mantenir els preus però la seva amplia oferta d'activitats familiars, a més de l'agenda de competicions, va permetre a l'estació doblar el nombre de forfets de dia venuts amb gairebé 75.000 visitants. També va doblar el nombre d'esquiadors la Vall de Núria, que va superar els 10.000 visitants. Espot i Port Ainé van rebre un 53% més de visitant i van vendre 42.000 forfets. A Vallter es van vendre 10.000 més que l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT