PUBLICITAT

Les formatgeries del Pallars a L'Espai Ermengol de la Seu

  • Les jornades comencen dijous 16 de gener am la presentació d'un llibre
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

L'Espai Ermengol-Museu de la ciutat de la seu d'Urgell ja té preparat un nou cicle Parlem del formatge que engloba quatre sessions protagonitzades per formatgeries artesanes del Pallars. El nou Parlem del formatge s'iniciarà el pròxim dijous 16 de gener i l'obrirà l'escriptora Núria Garcia Quera que presentarà el seu llibre Nou viatge al Pirineu. La presentació d'aquest llibre de viatges pel Pirineu estarà ambientada amb vídeos i curioses anècdotes, i finalitzarà amb una degustació de formatges del Pallars, informa l'Ajuntament de la Seu d' Urgell. Per poder participar en aquesta primera sessió de tast de formatge es podran adquirir els tiquets a partir d'arquets divendres, 10 de gener, a l'Espai Ermengol.

Tastos i venda de tiquets / El dijous 23 de gener serà el torn de la formatgeria Tros de Sort del Pallars Sobirà; dijous 20 de febrer el de la formatgeria Vilavella de Basturs del Pallars Jussà i el dijous 20 de març, la protagonista serà la formatgeria Casa Mateu de Surp, també del Pallars Sobirà. Tots els tastos s'iniciaran a les vuit del vespre. Els tiquets de cada sessió es posaran a la venda l'endemà de cada tast. El preu dels tastos és de 10 euros o de vuit euros en venda anticipada. Aquesta és la tercera edició del cicle que es va celebrar per útilma vegada l'agost passat amb la participació de les formatgeries de l'Alt Urgell i de la Cerdanya. L'objectiu de Parlem del formatge és acostar els formatges artesans del territori i la seva elaboració als consumidors. En la segona edició, hi van participar set formatgeries artesanes i la Cooperativa el Cadí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT