PUBLICITAT

Confiar-se davant del Peñas seria una sentència

  • El BCA torna a la càrrega a Osca pensant en mantenir el ritme de triomfs
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Éric Sánchez, que torna al pavelló que va ser casa seva la temporada passada, té la confiança de Peñarroya Foto: TONY LARA

El Peñas Huesca és el rival d'aquesta nit a la localitat aragonesa contra qui el BC River Andorra MoraBanc haurà de jugar-se una nova victòria. L'equip d'Osca és dels irregulars de la competició, amb set victòries i set derrotes, i davant d'ells el BCA va guanyar amb seguretat, però l'últim que volen fer els andorrans és confiar-se davant d'un rival que preocupa, però no tant com el neguit que té Joan Peñarroya, sempre pensant que la seva plantilla ha de fer la feina que toca: «A mi em preocupa nosaltres, no caure en la precipitació a la que intenta portar-te l'Osca a casa seva».

L'entrenador de l'Andorra considera que els aragonesos conformen un equip de «defensa molt agressiva, que com que fa moltes faltes no li les xiulen totes. Ens hem d'adaptar a aquest joc perquè és una forma de jugar correcta. No ens podem descuidar». Peñarroya creu que el que ha de fer el seu equip és mantenir el nivell: «Si estem en la nostra línia, estarem bé per guanyar». «Vam guanyar de vint les tres primeres jornades i després va arribar la derrota», va avisar.

La mateixa manera de pensar transmet la seva plantilla. Ahir, David Navarro assegurava que l'equip no es podia «relaxar» tot i saber que el River MoraBanc té «més experiència» davant d'un Peñas Huesca més jove. Així mateix, Navarro va parlar del seu rendiment aquest any, que considera «irregular» i que voldria millorar, tot i afirmar que, «en línies generals», està «content».

TANQUEN FILES AMB ÉRIC SÁNCHEZ / Peñarroya va aprofitar ahir per tancar files amb Éric Sánchez. El base no sortirà del club, segons va dir el tècnic, perquè en cap cas el club es planteja la sortida de cap jugador. «Si vé algú serà per sumar, i no per canviar uns per altres», va assegurar, negant la possibilitat que arribi al club un base com Alvarado, de l'Herbalife Canarias, equip que està buscant una sortida per al que és el seu tercer base i que ja havia tingut contactes en estiu amb el BCA per intentar desfer-se del jugador. «No hem amagat mai», va afirmar Peñarroya, que el club estaria disposat incorporar algun jugador, sobretot perquè el problema andorrà són «les lesions». Segueixen «atents al mercat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT